Anatomi og fysiologi samt sygdomslære, 100% e-learn er nu RAB-Godkendt. Ring 8818 8818 for information eller kig forbi på biopraktik.dk

Skolen hos Pons udbyder nu fagene Anatomi og Fysiologi, Sygdomslære, Sundhedspsykologi og Introduktion til alternative behandlings former. Fagene er tilrettelagt som 100% e-learning eller blandet e-learning og fremmøde. Undervisningen varetages af læge og ph.d. Kjeld Bruun-Jensen, der også er uddannet i akupunktur og zoneterapi. Alle fag lever op til Skat's uddannelseskrav. Se mere på biopraktik.dk eller på vores YouTube Kanal.

Pons, Rynkebyvej 13, 5750 Ringe. Tlf. 6262 2929/8818 8818. Mail: shop@pons.dk

Jeg startede for ca. 25 år siden som underviser i diverse sundhedsfag. Som underviser fik jeg lyst til at skrive nogle bedre og anderledes lærebøger. Det er i tidens løb blevet til 8 forskellige bøger, som alle er udgivet på eget forlag. Jeg valgte at kalde forlaget for Pons, - det anatomiske navn for hjernebro. Og selvfølgelig skulle logo'et så være en bro. De fleste af mine bøger har undertitlen "på en anden måde", både fordi de kombinerer et tilgængeligt sprog med en høj faglighed. Men også fordi de især henvender sig til dem, der arbejder på en anden måde - nemlig alternative behandlere.

Undervejs har jeg etableret et stort netværk af seriøse leverandører af f.eks. anatomiske modeller, som også sælges her i shoppen. Pons er derfor meget mere end et forlag i dag. Vi tilbyder således også undervisning i basisfagene anatomi, fysiologi, sygdomslære, sundhedspsykologi og "andre alternative behandlingsformer". Alle fag lever op til de krav, der er nødvendige for, at du kan få status som Registreret Alternativ Behandler - RAB. Uddannelsen vil foregå online - se mere på www.biopraktik.dk. Skolen hos Pons tilbyder således en løsning, hvor du lærer dit hovedfag (zoneterapi, massage, fodpleje etc.) på den skole du ønsker, og så tager de basisfag du mangler hos Pons.

Desuden tilbyder vi en akupunktur uddannelse der fører til til titlen "Rab-registreret akupunktør". Se mere på www.akupunktur-uddannelse.dk.

Du kan få flere oplysninger, ved at maile til kbj@pons.dk. Du kan også ringe og få en uforpligtende snak på 8818 8818 :-)

Med venlig hilsen - Kjeld Bruun-Jensen