Profil

Pons, Rynkebyvej 13, 5750 Ringe og Orevej 206 4760 Vordingborg. Tlf. 8818 8818. Mail: shop@pons.dk

Jeg startede for ca. 25 år siden som underviser i diverse sundhedsfag. Som underviser fik jeg lyst til at skrive nogle bedre og anderledes lærebøger. Det er i tidens løb blevet til 11 forskellige bøger, som alle er udgivet på eget forlag. Jeg valgte at kalde forlaget for Pons, - det anatomiske navn for hjernebro. Og selvfølgelig skulle logo'et så være en bro. De fleste af mine bøger har undertitlen "på en anden måde", både fordi de kombinerer et tilgængeligt sprog med en høj faglighed. Men også fordi de især henvender sig til dem, der arbejder på en anden måde - nemlig alternative behandlere.

Undervejs har jeg etableret et stort netværk af seriøse leverandører af f.eks. anatomiske modeller, som også sælges her i shoppen. Pons er derfor meget mere end et forlag i dag. Vi tilbyder således også undervisning i basisfagene anatomi, fysiologi, sygdomslære, sundhedspsykologi og "andre alternative behandlingsformer". Alle fag lever op til de krav, der er nødvendige for, at du kan få status som Registreret Alternativ Behandler - RAB. Uddannelsen vil foregå online - se mere på www.biopraktik.dk. Pons Academy tilbyder således en løsning, hvor du lærer dit hovedfag (zoneterapi, massage, fodpleje etc.) på den skole du ønsker, og så tager de basisfag du mangler hos Pons.

Desuden tilbyder vi en akupunktur uddannelse der fører til til titlen "Rab-registreret akupunktør". Se mere på www.akupunktur-uddannelse.dk.

Du kan få flere oplysninger, ved at maile til kbj@pons.dk. Du kan også ringe og få en uforpligtende snak på 8818 8818 :-)

Ved siden af Pons har jeg også fået tid til at uddanne mig til læge, ph.d, akupunktør og zoneterapeut. Desuden har jeg en sundhedsfaglig kandidat-uddannelse, og er uddannet humanistisk sundhedsforsker fra Syddansk Universitet. Jeg forsker i patienters oplevelse og møde med sundhedsvæsenet, og forsvarede i 2007 en ph.d. afhandling med patient perspektivet som tema. Et tema, der har meget til fælles,med de overvejelser, der fører patienterne til alternativ behandler.

Forlaget har hjemme i en gammel landsbyskole fra 1887. Den gamle skolestue er undervisningslokale, sløjdsalen er kontorer og gymnastiksalen er lager. Vi har også en mindre afdeling i Vordingborg.

Med venlig hilsen - Kjeld Bruun-Jensen